سوال روز :ایران چند سال تاریخ و تمدن دارد؟

وسایل آهنی در هوای مرطوب سریعتر زنگ می زنند یا در هوای خشک

وسایل آهنی در هوای مرطوب سریعتر زنگ می زنند یا در هوای خشک

جمع آوری اطلاعات وسایل آهنی در هوای مرطوب سریعتر زنگ می زنند یا در هوای خشک

وسایل آهنی در هوای مرطوب سریعتر زنگ می زنند یا در هوای خشک

جمع آوری اطلاعات صفحه 13 علوم پنجم

زنگ زدن آهن یعنی چه؟

زنگ زدن عبارتی است که به اکسیداسیون آهن اطلاق می‌شود. اکسیداسیون آهن معمولاً از طریق واکنش با اکسیژن صورت می‌گیرد اما نوع‌ های دیگری از زنگ زدن وجود دارد که حاصل واکنش آهن و کلر است که به آن زنگ سبز می‌ گویند.

اکسیداسیون چیست؟

وقتی آهن با آب و اکسیژن تماس پیدا کند (یا اکسنده‌های قوی ویا اسیدهای قوی) زنگ می‌زند، وجود محلول‌ های الکترولیت نیز سرعت زنگ زدن آهن را بسیار افزایش می‌ دهد. به علت نقص در شبکه بلوری در مورد آهن نیز عمل پاسیو شدن رخ نمی‌ دهد تا از ادامه زنگ زدن جلوگیری کند. البته وجود محیط بازی از سرعت اکسیداسیون می‌ کاهد.

زنگ آهن چیست؟

زنگ آهن نامی متداول برای ترکیب اکسید آهن است. این ماده با فرمول شیمیایی Fe2O3 رایج است.آهن بسیار راحت با اکسیژن ترکیب می شود. در واقع، آهن خالص تنها به ندرت در طبیعت یافت می شود.با استفاده از حلال زنگ آهن و یا پاک کردن زنگ آهن در مراحل اولیه می توان از تخریب فلزات جلوگیری کرد.راه دیگر استفاده از آهن زنگ نزن است.

زنگ آهن (یا فولاد) یک نمونه از خوردگی فلزات است که یک فرآیند الکتروشیمیایی با یک آند (قطعه ای از فلز که به راحتی الکترون ها را از دست می دهد)، یک الکترولیت (مایع که به حرکت الکترونها کمک می کند) و کاتد (قطعه ای از فلز که به راحتی الکترون ها را قبول می کند.) است.

آهن در هوای مرطوب سریعتر زنگ میزد یا در هوای خشک؟

با توجه به توضیحات بالا پاسخ مشخص است. در هوای مرطوب آهن زودتر زنگ می زند. آهن در مجاورت هوای مرطوب دچار تغییر شیمیایی می شود و زنگ می زند که به زنگ آهن اکسید آهن هم می گویند.

اکسید آهن چیست؟

اکسید آهن ترکیبی شیمیایی است که از آهن و اکسیژن تشکیل شده‌است. روی‌ هم‌ رفته حدود 16 نوع اکسید آهن و اکسید هیدروکسید وجود دارد. این اکسید در بسیاری از فرایندهای طبیعی بیولوژیکی و ژئولوژیکی نقش مهمی را ایفا می‌کند و توسط انسان به صورت گسترده‌ ای به عنوان سنگ آهن، رنگدانه، کاتالیزور در ترمیت مورد استفاده قرار می‌ گیرد.

لطفا در پایین همین صفحه برای ما نظر بگذارید. نظرات شما باعث دلگرمی ماست.

گردآوری توسط: مرجع انشا ensha.org

منبع اصلی مطلب: fa.wikipedia.org و mbkchem.com

اخطار:

کپی برداری از مطالب “مرجع انشا” در سایت ها و وبلاگ ها ممنوع می باشد در صورت مشاهده مراتب به سایت ساماندهی و همچنین به DMCA Report از طریق گوگل گزارش داده خواهد شد. استفاده در مدارس و مکان های آموزشی هیچ مانعی ندارد.

درباره ی admin

با آرزوی موفقیت شما دانش آموزان گرامی

همچنین ببینید

لوگو مرجع انشا

جواب باهم بیندیشیم صفحه 20و21 شیمی یازدهم_بخش دوم

در این نوشته پاسخ پرسش‌های “ت و ث” را می‌خوانید. برای مشاهده بخش اول(پاسخ پرسش‌های …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

19 + 8 =

لایسنس نود 32 آپدیت نود 32