سوال روز :ایران چند سال تاریخ و تمدن دارد؟

تحقیق درباره سیستم مدیریت هوشمند ساختمان BMS کاروفناوری نهم

تحقیق درباره سیستم مدیریت هوشمند ساختمان BMS کاروفناوری نهم

درباره سیستم مدیریت هوشمند ساختمان BMS تحقیق کنید کاروفناوری نهم

تحقیق درباره سیستم مدیریت هوشمند ساختمان BMS کاروفناوری نهم

تحقیق کاروفناوری نهم صفحه 65 درباره سیستم مدیریت هوشمند ساختمان

سیستم مدیریت ساختمان (BMS ) یا سیستم اتوماسیون ساختمان (BAS ) به سیستمی اطلاق می شود که در یک ساختمان نصب شده و از طریق اجزای خود کنترل قسمت های مختلف ساختمان و نمایش خروجی های مناسب را برای کاربر امکان پذیر می نماید. قسمت های مختلف تحت کنترل معمولا شامل تاسیسات مکانیکی و سیستم تهویه مطبوع (HVAC) و تجهیزات روشنایی بوده که می تواند به سیستم های ایمنی، آتش نشانی، تنظیم دسترسی، تامین برق اضطراری و … نیز تسری یابد. به طور کلی هدف از استفاده از سیستم های BMS در یک ساختمان تطبیق شرایط کارکرد اجزای مختلف با توجه به شرایط محیطی و نیاز ساختمان در آن زمان است.

سیستم مدیریت هوشمند ساختمان BMS

ساختمانهای جدید در مساحت و ارتفاع رشدی روزافزون دارند از سوی دیگر تامین ملزومات زندگی در این ساختمانها وکنترل مصرف انرژی در آنها چالشی است که دیگر نمی توان با روش های سنتی پاسخ گوی آن بود. بطور کلی مدیریت هوشمند ساختمان می تواند بخشهای مدیریت و راهبری تاسیساتی، مدیریت وراهبری اقتصادی، مدیریت و راهبری حفاظتی و امنیتی، مدیریت مصرف انرژی، مدیریت ریسک سرمایه گذاری در بخش های مختلف را شامل شود. برای آنکه بتوان از بیرون منزل وسایل برقی یا روشنایی خانه را با تلفن همراه روشن یا خاموش کرد بخش کوچکی از این موارد است که درصورت علاقمندی دانش آموزان به این رشته می توان به عنوان یک حرفه در آینده مورد توجه قرار داد.

مزایای هوشمندسازی ساختمان

با وجودیکه اجرای سیستنم مدیریت ساختمان سبب افزایش هزینه های ساخت ساختمان می گردد، میزان صرفه جویی در هزینه های جاری ساختمان ناشی از اجرای این سیستم، می تواند در مدت کوتاهی هزینه های اولیه را جبران نماید و بعلاوه سطح بالاتری از آسایش را برای ساکنان به همراه داشته باشد. سیستم های کنترل هوشمند دارای سطح انعطاف پذیری بالایی هستند که می توان براحتی آنها را با نیازهای مختلف منطبق نمود .همچنین در هنگام بهره برداری براحتی می توان عملیات تغییر و بهینه سازی برای راهبری بهتر و کاهش هزینه های انرژی و کاهش هزینه های تعمیراتی را انجام داد. همچنین سیستم های مدیریت ساختمان از قابلیت کنترل پذیری بالایی برخوردار بوده و با اجرای ساختار مناسب، کنترل اجزای مختلف آن از سرتاسر دنیا امکان پذیر است. با تعریف سطوح دسترسی مختلف می توان قابلیت کنترل پذیری اجزای مختلف را سطح بندی نمود تا امکان اعمال برخی تغییرات تنها برای کاربران مجاز و در صورت وارد نمودن رمز عبور تعریف شده امکان پذیر باشد. 

لطفا در پایین همین صفحه برای ما نظر بگذارید. نظرات شما باعث دلگرمی ماست.

گردآوری توسط: مرجع انشا ensha.org

منبع اصلی مطلب: mabnabms.ir و herfeh9.blogfa.com

اخطار:

کپی برداری از مطالب “مرجع انشا” در سایت ها و وبلاگ ها ممنوع می باشد در صورت مشاهده مراتب به سایت ساماندهی و همچنین به DMCA Report از طریق گوگل گزارش داده خواهد شد. استفاده در مدارس و مکان های آموزشی هیچ مانعی ندارد.

درباره ی admin

با آرزوی موفقیت شما دانش آموزان گرامی

همچنین ببینید

لوگو مرجع انشا

جواب باهم بیندیشیم صفحه 20و21 شیمی یازدهم_بخش دوم

در این نوشته پاسخ پرسش‌های “ت و ث” را می‌خوانید. برای مشاهده بخش اول(پاسخ پرسش‌های …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پنج × سه =

لایسنس نود 32 آپدیت نود 32