سوال روز :ایران چند سال تاریخ و تمدن دارد؟

در زندگی روزانه برای انجام چه کارهایی از جوهر نمک استفاده می کنیم

در زندگی روزانه برای انجام چه کارهایی از جوهر نمک استفاده می کنیم

جمع آوری اطلاعات علوم ششم در زندگی روزانه برای انجام چه کارهایی از جوهر نمک استفاده می کنیم

در زندگی روزانه برای انجام چه کارهایی از جوهر نمک استفاده می کنیم

جمع آوری اطلاعات صفحه 29 علوم پایه ششم

در زندگی روزانه برای انجام چه کارهایی از جوهرنمک استفاده می کنیم؟

نمک و تاریخچه آن؟

نمک نام متداول سدیم کلرید (NaCI) است که به شکل کریستال‌ های مکعبی شفاف رخ می‌ دهد. اولین انسان ها نمک خود را از غلظت نمک طبیعی، لیکشن ها و گوشت ها دریافت کردند. کسانی که در نزدیکی اقیانوس زندگی می کردند. افرادی که در نزدیکی اقیانوس زندگی می‌ کنند ممکن است آن را با جویدن جلبک دریایی یا تبخیر طبیعی استخرهای کوچک آب دریا به دست بیاورند. گوشت تبدیل به یک منبع مهم نمک به عنوان شکار شد، چرا که در هنگام پرورش گاو، بز، اسب، اسب، گوزن، و گاو اهلی شدند.

جوهر نمک و کاربرد آن؟

هیدروکلریک اسید یک محلول شفاف، بی‌رنگ و بسیار تند بو از هیدروژن کلرید (HCl) در آب است. یک اسید معدنی بسیار خورنده و یک اسید قوی با استفاده‌ های صنعتی زیادی است. هیدروکلریک اسید به‌ طور طبیعی در اسید معده یافت می‌ شود. پی‌اچ (pH) این اسید بین 0 تا 2 می‌ باشد.

هیدروکلریک اسید از قدیم به نام‌ های اسیدم سالیس، موریاتیک اسید و جوهر نمک معروف بوده و از ویتریول (سولفوریک اسید) و نمک طعام به دست آمد. هیدروکلریک اسید آزاد ابتدا در قرن شانزدهم توسط آندریاس لیباویوس رسماً معرفی شد. بعدتر، توسط شیمیدان‌ هایی مثل ژوهان رودولف گلابر، جوزف پریستلی و همفری دیوی در تحقیقات علمی شان مورد استفاده قرار گرفت.

چگونگی استفاده روزمره از جوهر نمک؟

همچنین گفته می‌شود جابر بن حیان این اسید را کشف کرده‌ است. از این اسید برای جرم‌گیری از سطوح مختلف استفاده می‌ شود. هیدروکلریک اسید در معده نیز وجود دارد و به هضم غذا کمک می‌کند. تنفس بخارات هیدروکلریک اسید خطرناک است و به دستگاه تنفسی آسیب می‌ رساند و اگر قطره‌ ای از آن بر روی پوست بدن بچکد تولید تاول و حتی جراحات عمیق می‌ نماید و در چنین مواردی باید بلافاصله با محلول قلیایی رقیق مانند محلول سودا یا جوش شیرین اثر اسید را خنثی کرد.

مصرف روزانه و امروزه ما از این اسید برای جرم گیری سطوحی که به راحتی پاک نمیشوند و کاملا تمیز نمی شوند مثل سرویس های بهداشتی، کاشی ها و سرامیک ها و …

همچنین از این اسید برای تمیز کردن بتن، حذف رنگ ها، در افزودنی ها، تمیزکننده کاشی ها، تمیزکننده کاسه توالت ها و برای شستشوی کف استخر ها نیز استفاده می شود.

لطفا در پایین همین صفحه برای ما نظر بگذارید. نظرات شما باعث دلگرمی ماست.

گردآوری توسط: مرجع انشا ensha.org

منبع اصلی مطلب: fa.wikipedia.org

اخطار:

کپی برداری از مطالب “مرجع انشا” در سایت ها و وبلاگ ها ممنوع می باشد در صورت مشاهده مراتب به سایت ساماندهی و همچنین به DMCA Report از طریق گوگل گزارش داده خواهد شد. استفاده در مدارس و مکان های آموزشی هیچ مانعی ندارد.

درباره ی admin

با آرزوی موفقیت شما دانش آموزان گرامی

همچنین ببینید

لوگو مرجع انشا

جواب باهم بیندیشیم صفحه 20و21 شیمی یازدهم_بخش دوم

در این نوشته پاسخ پرسش‌های “ت و ث” را می‌خوانید. برای مشاهده بخش اول(پاسخ پرسش‌های …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

20 − 14 =

لایسنس نود 32 آپدیت نود 32